Můj účet

Oslavujeme, stali jsme se dovozci značky AUDISON

Audison - známý mezi skalními "autohifisty"

Italská značka z portfolia Elettromedia (Hertz, Audison a Connection) má od března nového výhradního dovozce pro Českou republiku a Slovensko. S velkou radostí tak můžeme oznamit, že jsme se tím dovozcem stali právě my! Stálo nás to hodně úsilí, abychom získali důvěru Italů, ale podařilo se nám vyjednat dovoz a podepsat smlouvu o výhradním zastoupení značek Hertz, Audison a Connection. Je to pro nás nejen velká čest, ale i prestiž nabízet tuto úžasnou italskou značku. Značka Audison je u nás známá již od 90. let. Na prvních srazech v ČR byly právě zesilovače Audison tím nejlepším, co v té době vůbec šlo vlastnit - jejich řada VRx je a zůstane legendou. Na slavnou historii navazují i současné produkty, které patří technologicky k absolutní špičce a dá se říct, že značka Audison udává trend v DSP procesorech a v možnostech integrace speciálních zvukových zařízení do vozidel. Malý obrázek o této značce si můžete udělat např. na základě jejich nového projektu Audison Thesis Range Rover SVR - The Blue Monsternebo projeku Alfa Romeo Giulia QV na videu.

Světu vládnou DSP procesory a HD zařízení

Audison vyvinul jeden z prvních DSP procesorů už před více jak 10 lety a od té doby se neustále zdokonalují. Nyní jsou v nabídce 4 DSP procesory:
  1. Základní audio procesor Audison bit Ten.
  2. Inovovaný velmi známý procesor Audison Bit One.1.
  3. Nový Audison bit Nove DRC s dálkovým ovládáním.
  4. Audison bit One HD - best of the best.
Mezi velké lahůdky patří HD digitální přehrávače Audison:
  1. Audison bit Play HD - možnost přehrávání hudby ve vysoké kvalitě, přes aplikaci, přes Wi-Fi, vyšší kvalita zvuku než CD atd.
  2. Audison bit Play HD SSD - stejný produkt obohacený o vestavěný disk pro uložení velkého množství dat - hudby.

Audison nejsou jen zesilovače

Audison nabízí i skvělé reproduktory a to ve třech řadách. Základní řada Audison Prima, která obsahuje řadu reproduktorů pro BMW, VW nebo Ford. Dále v této řadě najdeme kompletní nabídku od 10 cm koaxů až po 165 mm komponentní reproduktory standardních rozměrů. Střední řada Voce, která vyniká autentickým zvukem, a kde stojí za zmínku Eisou oceněné reproduktory AV K6. A nakonec referenční řada Audison Thesis ve verzi 2, která se řadí k referenční třídě a patří do kategorie absolutně nejlepších reproduktoů na světě, které je možné si dnes pořídit.

Audison vyrábí famózní zesilovače do auta

Je pravda, že tato značka je známá hlavně výrobou skvělých zesilovačů. V současnosti už nejsou zesilovače rozdělené jako v minulosti - VRx, LRx nebo SRx - už neexistují a jsou nahrazeny modely novými, které jsou nabité moderními prvky výbavy. Pro začátek můžeme zmínit nejdražší zesilovač na světě - Audison Thesis HV Venti, který není jen referenčním zesilovačem, ale i uměleckým dílem. Jako další následují již "cenově dostupnější" zesilovače Audison Thesis - řada Audison TH. Následují pak Audison Voce zesilovače, které nabízí např. první zesilovač na světě s pouze digitálními vstupy. V nabídce jsou i velmi populární zesilovače s vestavěným DSP procesorem, kterých Audison má několik modelů podle počtu kanálů, není problém mít i osmi kanálový zesilovač s DSP - model AP F8.9 bit. K zesilovačům a DSP procesorům se nabízí celá řada příslušenství a modulů, u kterých je vidět, že konstruktéři opravdu "používají mozek!"

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku