Můj účet

Naučíme vás správně vybrat Plexiclick držák na SPZ

Všimli jsme si, že na některých vozech našich zákazníků držák Plexiclick na SPZ nepasuje. Důvodem je, že jsou dva typy, resp. dva rozměry SPZ. V České republice je drtivá většina SPZ stejná, mají výšku mezi 110 - 111 mm, na Slovensku mají některé SPZ výšku 110 - 111 mm, některé ale 112 - 113 mm. Je to dáno tím, že nové slovenské SPZ se vyrábějí v Česku, a tudíž jsou menší než starší slovenské SPZ, které měly výšku 112 - 113 mm. Proto Plexiclick vyrábí 2 varianty, které se vždy nazývají buď V1 nebo V2. Nejedná se o novější nebo starší verzi, ale o variantu V1 - č.1 a variantu V2 - č.2. Před koupí vám tedy doporučujeme přeměřit výšku vaší státní poznávací značky a dle toho vybrat tu správnou variantu Plexiclicku. (Problém nastává hlavně u slovenských zákazníků, kterým pak držák na SPZ nepasuje.)

Pouze dvě varianty

Dopusud jsme nabízeli malé držáky Plexiclick jako českou variantu, slovenskou a maďarskou variantu. Postupně to ale budeme zjednodušovat a budou tak jen dvě varianty, resp. V1 a V2, kdy V1 je vždy určena pro výšku SPZ 110 - 111 mm a V2 pak pro výšku SPZ 112 - 113 mm. Od tohoto týdne již nabízíme variantu Plexiclick V1, která je multijazyčná a má nové a modernější balení. V příštím roce, jakmile se vyprodá maďarská a slovenská verze, bude i multijazyčná verze V2. (Slovenská a maďarská verze je V2 a jsou to tedy stejné produkty.)

Nově nabízíme černé provedení

S přechodem na nové verze jsme nově zařadili do nabídky i černé provedení malých Plexiclick držáků, protože po nich byla opakovaně velká poptávka. Ty už nabízíme jako verzi V1 a V2, konkrétně Plexiclick V1 Black (110 mm) a Plexiclick V2 Black (113 mm). Zde platí výše uvedené pravidlo, V1 je pro SPZ 110 - 111 mm a verze V2 pro 112 - 113 mm. Stejně je tomu tak u Plexiclick PRO, resp. velkých rámečků, kde je opět verze V1 a verze V2. Prosíme tedy - vždy před objednáním si svoji SPZ raději pečlivě změřte, ať nejste zklamaní!

Rozdělení SPZ dle zemí

Pojďme si to ještě shrnout - nabízíme dvě varianty rámečků pro tři země:
  • Česká republika - zde pasuje v drtivé většině V1.
  • Slovensko - V2 pasuje u starších SPZ (2022 a starších), u nových SPZ (cca březen 2023 a novějších) pasuje verze V1.
  • Maďarsko - zde pasuje v drtivé většině V2.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Podobné články

Ultra odolná světla Unilite - novinky a snížení cen
Unilite je jednička na trhu s pracovními svítilnami a osvětlením nejen na detailing ve Spojeném království. Podařilo se nám výrazně snížit ceny až o 25% a naskladnit novinky!
Celý článek
Představujeme nové náhradní vozidlo
S přesunem do nové haly v Brně - Líšni máme pro naše zákazníky i nové náhradní vozidlo. Pořídili jsme pro vás Volkswagen Golf VIII ve verzi GTE. Vyzkoušejte si jízdu čistě na el. pohon!
Celý článek
Minimalistické držáky SPZ Plexiclick Pro
Po velkém úspěchu neviditelných držáku SPZ Plexiclick vám přinášíme nový minimalistický držák Plexiclick Pro. Stejná kvalita a design s téměř žádnými rámečky okolo SPZ!
Celý článek
Plexiclick rámečky pod SPZ, které nejdou vidět
Odhoďte s námi široké, odstávající a drnčící plastové podložky pod SPZ a pořiďte si vysoce kvalitní, miniaturní a průhledné držáky, které nejsou vidět. Vypadá to super!
Celý článek

Komentáře k článku