Můj účet

Novinky Fictech a velký výprodej vyřazených produktů

Fictech je francouzský gigant na poli autokosmetiky, kosmetiky pro lodě a letadla. V rodné Francii je značka velmi populární a je možné tuto značku již nějaký čas zakoupit i u nás, v České republice. V tomto roce došlo k redesignu obalů vč. nového loga, kdy produkty samotné vypadají skvěle. Fictech dříve nabízel hodně 750ml balení, ale postupně nahrazuje tento objem 500ml a 1000ml balením. My jsme postupně celý sortiment zaktualizovali, ale bohužel došlo ke zdražení. I tak je ale tato značka stále konkurenceschopná vůči jejím konkurentům z Jižní Koreje nebo z Anglie. V důsledku výměny obsahu a někdy i modelové řady zde máme velké množství produktů, které byly vyřazeny z oficálního ceníku a můžete si je nyní zakoupit za velmi výhodných podmínek, které se už nikdy nebudou opakovat!! Veškerý výprodej najdete v našem oddělení slevy autokosmetiky. Určitě potěšíme ty, kteří rádi testují nové produkty, že na celou značku je nyní nově dlouhodobá slevová akce -15%, což dělá tuto značku i navzdory nepříjemnému zdražení velmi zajímavou z pohledu poměr cena/výkon.



Ukázka nejprodávanějších produktů Fictech za rok 2022

  • Utěrka Fictech Microfibre Black - oblíbená černá mikrovláknová utěrka, která je dokonale všestranná. Disponuje jemným lemem a je vhodná jak pro interiér, tak pro exteriér. Můžete ji mít v ideálním rozměru 40 x 40 cm.
  • 300ml tekuté stěrače Fictech Stop Rain - 3. nejprodávanější produkt značky - tekuté stěrače s velmi snadnou aplikací, které vydrží 3 až 6 měsíců. Ideální aplikovat nyní, před zimní sezónou.
  • Plyšová utěrka Fictech Microfibre Plush - dvojitá utěrka, která najde svoje uplatnění v interiéru i exteriéru auta. Její výhodou je dvojí struktura, resp. kombinace krátkého a dlouhého vlákna. Rozměr je pak 40 x 40 cm.
  • Aplikátor na pneumatiky Fictech Applicateur Pneu - pěnový aplikátor pro aplikaci ochranných povlaků na bočnici pneumatiky. Je vyroben tak, aby byla aplikace naprosto snadná. Dvouvrstvá pěnová konstrukce dokáže co nejefektněji aplikovat ochranu, měkká černá pěna absorbuje a distribuje rovnoměrně přípravek během aplikace, čímž zabraňuje nutnosti opakovaného použití.
  • Víceúčelový čistič Fictech APC - All Purpose Cleaner - nejprodávanější a zcela univerzální APC čistič na všechno, bez parfemace. Poskytuje velmi dobrý čisticí výkon, a to podle zvoleného ředění. Je vhodný jak pro vnitřní, tak pro venkovní použití.
  • Přípravek proti mlžení oken Fictech Fog (100 ml) - perfektní bojovník proti mlžení oken. Zanechává na ošetřených površích hydrofobní průsvitný film proti zamlžování. Za podmínek doporučených při aplikaci nemění průhlednost a neovlivňuje celkový vzhled povrchů.
  • Čistič motoru Fictech Nettor - nejsilnější čistič a odmašťovač Fictech. Je určen pro ty nejtěžší práce. Odmašťuje a odstraňuje veškeré usazeniny na motoru a podvozku - mastnotu, oleje, zaschlé palivo, nečistoty.
  • Čistič kol Fictech Wheel - Concentrated Rim Cleaner - silný a koncentrovaný čistič kol pro všechny typy lakovaných ráfků. Čisticí prostředek na kola, který důkladně vyčistí ráfky i s čirým lakováním.
  • Keramická ochrana Fictech One (100 ml) - rychlá a snadno aplikovatelná keramická ochrana laku. Jedná se o produkt, který nemá na trhu obdobu. One je tekutá ochrana laku s příměsí SiO2, která vydrží minimálně půl roku. One obsahuje vysokou koncentraci křemíku SiO2 a nabízí tak nadstandardní kvalitu ochrany laku vašeho auta.
  • Odstraňovač polétavé rzi Fictech Ironizer Tutti Frutti - detailingový přípravek pro bezpečné odstranění vzdušné koroze (polétavé rzi) z laku, skel a disků kol (odstraňuje hnědý povlak). Po aplikaci reaguje se zkorodovaným železným prachem a při reakci mění barvu na purpurovou. Aplikace je velmi rychlá a bezpracná. 
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Podobné články

Novinky Infinity Wax
Uznávaný anglický výrobce autokosmetiky Infinity Wax přináší do světa detailingu sedm nových produktů, které jsou již na cestě do Česka. Navíc došlo ke zlevnění celého sortimentu!
Celý článek
Pojďme vyzkoušet nové produkty od Cleantle
Přišel čas na nové, svěží značky z kategorie péče o auto. Jedna z dalších nových značek u nás je Cleantle. Značka, která vzešla z velmi známé značky Cleantech. Brzo skladem!
Celý článek
Italská kouzla se značkou RUPES
Rozšiřujeme nabídku produktů značky RUPES a zároveň snižujeme ceny. Pojďte s námi objevovat kouzelné možnosti renovace laku.
Celý článek
Ewocar - autokosmetika (nejen) pro profesionály
Nově na našem eshopu najdete autokosmetiku Ewocar, která je zaměřena zejména na vysoce odolnou keramickou ochranu, přípravky na leštění laku a bohaté příslušenství.
Celý článek

Komentáře k článku