Můj účet

Produktové novinky Ewocar pro sezónu 2024

Od 1.9.2022 můžete na našem e-shopu nakupovat autokosmetiku Ewocar, která je zaměřena zejména na velmi odolnou keramickou ochranu, špičkové lešticí pasty a bohaté příslušenství ve formě utěrek, ručníků a několika druhů prémiových lešticích kotoučů a nově i detailery nebo šampony. Ewocar pochází z Litvy, většinu svých produktů však vyvíjí a vyrábí v Německu, a díky své kvalitě si rychle získal na popularitě v celé Evropě. A to nejen u profesionálních detailerů, pro které je k dispozici například špičková keramická ochrana laku s odolností 60 měsíců, dostupná pro certifikované detailery, ale i u začínajících nadšenců, ktěří ocení vysokou kvalitu produktů a velmi snadnou aplikaci.

Nové produkty Ewocar

  • Set utěrek Ewocar Microfiber Basic320 (3 ks) - Basic320 jsou utěrky, které Ewocar nabízí v balení po 20 ks, které je velmi výhodné. 20 ks je ale přece jen pro hodně zákazníků už moc, a proto přišel Ewocar s výhodným setem 3 kusů utěrek Basic320, které jsou stále velmi výhodné.
  • Sušicí ručník Ewocar Special Twisted Loop Drying Towel - Orange (40 x 60 cm) - Ewocar nabízí prémiové dvojité ručníky v modré a nejpopulárnější šedé barvě, ale pro sezónu 2024 uvádí na trh i třetí barevnou kombinaci - oranžovou.
  • Sušicí ručník Ewocar Special Twisted Loop Drying Towel - Orange (60 x 90 cm) - stejný ručník, ale ve větším rozměru, se kterým bez problémů vysušíte celé auto "jedním tahem".
  • Detailer Ewocar Q-Seal - keramický detailer - extra rychlý přípravek, který se snadno aplikuje a který umí dodat karoserii skvělý lesk a spolehlivou ochranu před nečistotami. Přípravek se jednoduše nastříká přímo na lak, rovnoměrně rozetře mikrovláknovou utěrkou a následně rozleští do vysokého lesku pomocí druhé utěrky z mikrovlákna.
  • Sealant Ewocar W-Coat - dokonalý keramický sealant, který dokáže zcela změnit rutinu údržby vašeho vozidla. S jeho okamžitým a snadno použitelným složením nebylo dosažení výjimečného lesku, hydrofobnosti a hebkosti nikdy jednodušší. Navzdory snadnému použití poskytuje W-Coat bezkonkurenční trvanlivost a chemickou odolnost.
  • Nová řada lešticích kotoučů Ewocar Flexi Wool - jedná se o pokročilé kotouče, které mají větší brusný výkon a větší flexibilitu díky kombinaci vlny a burgundské pěny, která umožňuje dosáhnout mnohem lepších výsledků na zaoblených oblastech karoserie. Tyto kotouče jsou perfektní volbou pro strojní broušení laku v kombinaci s lešticí pastou Ewocar Heavy Cut.
  • Čisticí houbičky Ewocar Scrub Sponge (3 ks) - každá houbička je na jedné straně pokryta měkkými vlákny a na druhé straně povrchem z mikrovlákna. Měkká vlákna poskytují správné množství textury pro hloubkové čištění čalounění nebo kůže při bodovém čištění nebo detailování. Strana z mikrovlákna je měkká a savá, aby zachytila všechny uvolněné nečistoty. Aplikátor je super i pro nanášení kondicionéru nebo ochrany na kůži - vlákna zapracují produkt do kůže a druhá strana z mikrovlákna se používá k setření přebytečného přípravku.
  • Brusné pasty Ewocar Heavy Cut+ - dvě objemové velikosti nové, extra brusné pasty, které se nabízejí v tradičním objemu 250 ml a 1 litr. Jedná se o vylepšenou brusnou pastu se zvýšenou rychlostí při strojním broušení laku a prodlouženým cyklem leštění při použití rotačních a dual action strojních leštiček při vyšších rychlostech. Nové pokročilé složení na vodní bázi je schopno odstranit defekty rychleji a při nižším zahřátí laku, a to bez prachu.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Podobné články

Sam's Detailing - nové produkty pro sezónu 2024
Solidní dávku nových produktů z Anglie od Sam's Detailing najdete právě nyní u nás v e-shopu! Kdo si je jako první otestuje na svém autě?
Celý článek
Gumové vany Rigum - novinka v sortimentu
Před příchodem zimy jsme rozšířili náš sortiment o kvalitní české gumové vany do kufru aut značky Rigum. Tyto vany jsou jednička v České republice! Určitě je poznáte i vy!
Celý článek
Chemotion | novinka v našem sortimentu
Nově v naší nabídce najdete autokosmetiku značky Chemotion, která nabízí široké portfolio kvalitních produktů s příznivou cenou, svěžími vůněmi a snadnou aplikací.
Celý článek
Expert na kůži - Leather Expert
Péče o kůži může být nyní mnohem efektivnější. Nově jsme do nabídky zařadili špičkové produkty Leather Expert. Přípravky na čištění, ochranu a renovaci kůže.
Celý článek

Komentáře k článku