Můj účet

Nové produkty ValetPRO

ValetPRO byla jedna z prvních značek autokosmetiky, kterou jsme začali přímo z Velké Británie dovážet. V té době (okolo roku 2016) patřila k těm levnějším a velmi oblíbeným. V dnešní tvrdé konkurenci dalších značek to nemá ValetPRO tak snadné, a proto jsme uvítali a jsme rádi, že přišla na trh s několika novinkami. Aby byla nadále konkurenceschopná, podařilo se nám vyjednat lepší, příznivěší ceny. A proto jsme velmi rádi, že jsme mohli přistoupit k celkového snížení cen u této značky. U značky ValetPRO jsou mezi našimi zákazníky oblíbené detailingové štětce, dále jeden z nejlepších čističů koberců a textilií Classic Carpet Cleaner, a mohé další produkty. Postupně budeme naskladňovat produkty s novými etiketami, které jsou modernější a přehlednější.

Novinky ValetPRO 2024

  • Keramický autošampon ValetPRO Ceramic Shampoo - šampon, který byl vyvinutý za použití luxusních lubrikačních pěnotvorných činidel. Umožní vaší mycí rukavici bez námahy klouzat po povrchu laku vašeho vozidla a poskytovat tak fantastický čisticí výkon. Aktivní složky zároveň zvyšují lesk a udržují vodoodpudivost mezi pravidelnými mytími. Ochranná keramická vrstva šamponu ValetPRO Ceramic Shampoo se rychle a rovnoměrně nanáší, což umožňuje snadné opláchnutí vody a čisticího prostředku, čímž se zlepšuje proces sušení vozidla. Ředí se v poměru 15 ml šamponu na 5 l vody. Nabízíme ho v objemu 1000 ml a 5000 ml.
  • Ochranný povlak ValetPRO Snow Seal - speciálně vytvořený povlak pro použití s pěnovým nástavcem a tlakovým čističem. Snow Seal "zahalí" vaše vozidlo odolným hydrofobním povlakem, který vede k pozoruhodnému kapičkování. Aplikace nemůže být snadnější - jednoduše nastříkat na čisté vozidlo v uvedeném ředění, opláchnout a poté vysušit. Snow Seal také zanechává působivě lesklý povrch. Možno objednat v balení o objemu 1000 ml nebo 5000 ml.
  • Štětec ValetPRO Small Wooden Handle Dash Brush (Chemical resistant) - menší štětec s jemnými, ale tuhými syntetickými štětinami je skvělý při odstraňování nečistot. Vhodný je pro použití při odstraňování prachu a špíny z oblastí na palubní desce a kolem ní. Chemicky odolné štětiny zajišťují, že štětec je dlouhodobě odolný a připravený k plnění úkolů znovu a znovu.
  • Štětec ValetPRO Large Wooden Handle Dash Brush (Chemical resistant) - větší štětec s jemnými, ale tuhými syntetickými štětinami je skvělý při odstraňování nečistot. Je vhodný na odstraňování prachu a špíny z oblastí na palubní desce a kolem ní. Díky chemicky odolným štětinám vám bude sloužit při vaší práci na automobilu dlohodobě a opakovaně.
  • Osvěžovač do auta ValetPRO Cherry Air Freshener
  • Osvěžovač do auta ValetPRO Bubble Gum Air Freshener
  • Osvěžovač do auta ValetPRO Blue Water Air Freshener
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Podobné články

Jsme zavaleni novinkami od Carbon Collective
Velké množství žhavých novinek od anglické, velmi populární značky Carbon Collective právě nově v prodeji. Desítky novinek pro ještě lepší mytí a ochranu.
Celý článek
Aktualizace značky Ewocar
Ewocar je malá detailingová značka z Litvy. Na sezónu 2024/2025 připravila a světlo spatří 5 novinek, které vám nyní musíme představit.
Celý článek
Novinky od ekologických Cleantle
Značka, která je zaměřená na super ekologické a biologicky odbouratelné přípravky, přináší řadu novinek pro rok 2024. Jedná se stále ještě o mladou značku Cleantle.
Celý článek
Nové přípravky Fictech a plošné zlevnění
Z Francie k nám přichází novinky od značky Fictech. Nově u nás najdete rozšířenou řadu přípravků na péči o motocykly a kompletní inovovanou řadu keramických povlaků XPERT.
Celý článek

Komentáře k článku