Můj účet

Otevřeli jsme nový showroom v Brně

Po zdlouhavé rekonstrukci a problémy s vlhkostí podkladového betonu nové haly jsme konečně otevřeli náš nový showroom Ahifi. Ten se nachází v našem novém sídle v areálu CTPark Brno - Líšeň na adrese Trnkova 3140/119g. V showroomu jsou připraveni naši tři zkušení prodejci, kteří vám ve všední dny od 8 do 17 hodin rádi poradí s výběrem produktů a ochotně s vámi prodiskutují a domluví instalaci do vašeho automobilu.

Služby na našem showroomu

  • Bohatý sortiment produktů pro ozvučení a odhlučnění vozidel a autokosmetiky na ploše 60 m².
  • Věnovat se vám budou naši tři zkušení prodejci s rozsáhlými znalostmi a praxí v oboru.
  • Sjednáme s vámi termín montáže a navrhneme optimální komponenty do vašeho vozu.
  • Možnost vyzvednutí objednávek z našeho eshopu s osobním odběrem.
  • Demopanel s 24 autorádii a 12 komponentními reproduktory. 
  • Dvoupatrový sklad o celkové rozloze 1900 m² máme na stejném místě pro rychlé zakoupení produktů.
  • Největší skladové zásoby autokosmetiky a produktů pro ozvučení a odhlučnění automobilů v ČR. 
  • Sortiment více než 40 výrobců autokosmetiky a 60 výrobců s produkty pro ozvučení a odhlučnění automobilů na jednom místě.
  • Možnost platby hotově nebo kartou Visa, Master Card atd. je samozřejmostí.
  • Můžete u náš osobně vrátit zakoupené zboží, případně vyřídit reklamaci. 
  • K dispozici je pro naše zákazníky velké privátní parkoviště pro více než 40 vozidel.

Demopanel s autorádii a reproduktory

Součástí našeho showromu je také tradiční demopanel s vybranými autorádii a reproduktory. Můžete si vyzkoušet a "osahat" celkem 24 aktuálních nejpopulárnějších modelů autorádií, z toho dvanáct v rozměru 1 DIN a druhou polovinu ve stále oblíbenějším formátu 2 DIN. Poslechnout si můžete také celkem 12 komponentních reproduktorů. Jejich výběru jsme věnovali velké úsilí a během rekonstrukce jsme vyzkoušeli desítky reproduktorů, z nichž jsme vybrali finálovou dvanáctku. Ta se však ještě bude v průběhu následujících týdnů měnit z důvodu očekáváných novinek. A proč "pouze" 12 reproduktorů, když jste u nás byli zvyklí na větší množství? Nechceme se chlubit miliony kombinací zvuku a raději vám předvedeme tyto naše pečlivě vybrané favority v různých cenových relacích. A jelikož demopanel nepředstavuje reálné podmínky v automobilu, připravujeme pro vás hned 5 demo aut v nejžádanějších cenových relacích, z toho jeden showcar s high-end instalací. 

Další chystané novinky

Berte prosím na vědomí, že náš nový showroom není stále kompletně dokončený. Rozhodli jsme se pro náročná rešení i netradiční materiály, které bohužel často nejsou v České republice dostupné. Přesto jsme neodolali a po dlouhém čekání otevřeli, byť s určitými kompromisy. Momentálně čekáme na nová designová svítidla, předváděcí stěnu s materiály pro odhlučnění vozidel, doplnění zeleně a designovou stěnu s LED obrazovkami. Jelikož se nám konečně podařilo přestěhovat dosavadní provizorní prodejnu do aktuálních prostor, na původním místě začínáme budovat pohodlné zázemí pro naše zákazníky, abychom jim zpříjemnili čekání na instalace apod. O průběhu vás budeme informovat na sociálních sítích. 

Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku