Můj účet

Zveme vás na setkání s Peterem Steinbacherem (PSsound) v Ahifi

Rádi bychom vás pozvali na setkání audiofilních nadšenců s Peterem Steinbacherem alias PSsound, který se v posledních letech stal významnou osobností v oboru ozvučení vozidel. Dne 30.7. přivítáme tohoto váženého hosta u nás v ahifi a vy můžete být s námi u toho!



Toto setkání je určeno zejména pro všechny fanoušky kvalitního zvuku. A to nejen v automobilu. Rádi bychom přivítali i fanatiky do domácího audia, kteří možná ani netuší, jak dokonalý může být v dnešní době zvuk v autech. K poslechu bude několik předváděcích vozů, včetně Peterova Mercedesu třídy S, se kterým již zaznamenal několik úspěchů na evropské sound quality soutěži Emma. Včetně letošního vítězství v kategorii SQ MASTER OEM. Dalším vozem k poslechu bude Toyota Camry, kterou jsme ozvučili v Ahifi v loňském roce. Jednáme ještě o dalších námi ozvučených automobilech.

Po celou dobu setkání vám bude k dispozici náš technik Ján Dadej, absolvent loňského školení u Petera Steinbachera, který s vámi bude konzultovat vaše současné nebo plánované instalace. Své dotazy budete moci jistě směřovat i na Petera. Pokud tedy uvažujete o kvalitním ozvučení vašeho automobilu, máte ideální možnost vše osobně zkonzultovat a poslechnout si jedno z nejkvalitněji ozvučených automobilů v Evropě. Zájemci o instalaci u nás v Ahifi získají jako bonus slevu 10% na celou instalaci ozvučení.

Setkání se uskuteční v úterý 30. července v 15:00 na parkovišti Ahifi, Trnkova 3140/119G, 628 00 Brno-Líšeň. K události se můžete přidat na našem Facebooku. K dispozici budou chlazené nealkoholické nápoje a káva. Kolem 19:30 setkání ukončíme a přesuneme se do blízké restaurace Bowling Brno (Líšeňská 4515 /80, 636 00 Brno-Židenice), kde bude rezervace pro cca 10 lidí. V případě zájmu o rezervaci nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle 704 322 201.

Momentálně se jedná o první setkání tohoto druhu v České republice, které bychom rádi zopakovali i následující rok a postupně společně začali vytvářet českou car audio komunitu v oblasti sound quality. Již nyní můžeme slíbit, že na další takové události bude k dispozici náš nový showcar, na kterém aktuálně usilovně pracujeme.

Těšíme se na vás!

Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku