Můj účet

Archiv článků

Také Hertz přichází s několika novinkami

18. 04. 2021
Přes víkend jsme dokončili aktualizaci značky Hertz, kde přibylo několik novinek. Vzhledem k rostoucím cenám surovin, došlo i k malému zdražení, ale nejde o nic dramatického.

Špatná várka materiálů značky Comfortmat

17. 04. 2021
Od zástupců ruského výrobce materiálů pro odhlučnění vozidel Comfortmat jsme se dozvěděli nemilou zprávu a to, že se k nám dostala vadná várka materiálů Blockshot, Integra a Skyline. Více informací v aktualitě.

Několik novinek z Itálie od Audisonu

12. 04. 2021
Doplnili jsme na e-shop několik novinek od Audisonu. Došlo také k mírnému navýšení cen díky rostoucím cenám surovin.

Konečně velké množství novinek od Dodo Juice

08. 04. 2021
Nové logo, spousta nových produktů, nové etikety, ale i mnoho produktů, které končí a které nabízíme za diskontní ceny ve výprodeji. Mega aktualizace značky Dodo Juice!

Aktualizace kategorie odhlučnění vozidel

07. 04. 2021
Kompletně jsme přepracovali kategorii materiály pro odhlučnění vozidel, doplnili nové podkategorie, filtry, parametry i spoustu nových produktů. Více info v naší aktualitě.

Nové high-end reproduktory Morel v detailu

18. 03. 2021
Po dlouhé době čekání jsme konečně naskladnili všechny novinky izraelského výrobce high-end ozvučení a sepsali jsme první dojmy o nejzajímavějších modelech.

Comfortmat Premium Dark v minirecenzi

09. 03. 2021
Podívali jsme se detailněji na oblíbený antivibrační materiál Comfortmat z prémiové řady Dark, který vyniká vysokou účinností a extrémně nízkou hmotností. Více v našem článku.

Zařazujeme do prodeje novinky Auto Finesse

10. 02. 2021
Novinky od anglických Auto Finesse konečně na Ahifi.cz! Přesně 49 nových produktů, které jsme pro vás zařadili do prodeje na e-shopu.

Plošné snížení cen u Rockford Fosgate

08. 02. 2021
Na konci letošní zimy očekáváme zdražení u některých značek. U americké značky Rockford Fosgate ale zlevňujeme. A doplňujeme novinky.

Jak odhlučnit páté dveře (víko kufru) vozidla

03. 02. 2021
Posledním článkem o odhlučnění jednotlivých oblastí vozidel jsou páté dveře, na které by se nemělo zapomínat v rámci kompletního odhlučnění vozu. Více v našem článku.

Novinky Gladen & Mosconi Gladen

02. 02. 2021
V Gladenu se stále pracuje na nových produktech a pro rok 2021 zde máme několik zásadních novinek v sortimentu obou značek Gladen a Mosconi Gladen.

Novinky od Purestar pro nadcházející sezonu

27. 01. 2021
S naskladněním produktů oblíbeného jihokorejského výrobce Purestar jsme doplnili sortiment o několik zajímavých produktů, na které se můžete podívat v naší aktualitě.