Můj účet

Nové produkty od Soft99 v nabídce

Soft99 je tradiční japonská značka autokosmetiky, kterou okamžitě poznáte a identifikujete podle specifického obalu, který se nese v duchu japonské grafiky s logem Soft99. Značka vznikla již v roce 1954, a právem se tak řadí mezi nejtradičnější autokosmetiku na světě. Může se proto jednoznačně pyšnit zkušenostmi, které za dlouhé roky své existence nasbírala - značka Soft99 měla např. již v roce 1991 v nabídce tekuté stěrače. V současnosti jsou extrémně populární vosky Soft99 Fusso, nebo právě snadno aplikovatelné tekuté stěrače Soft99 Glaco. V červenci jsme naši nabídku rozšířili o 7 novinek a zároveň jsme výrazným způsobem navýšili množství zboží na skladě, aby nedocházelo k situacím, že něco není momentálně skladem.

7 novinek Soft99 podrobně

  • Autošampon Soft99 QJUTSU Creamy Shampoo (750 ml) - pH neutrální šampon určený pro každodenní mytí automobilů. Je totiž šetrný k naneseným voskům a sealantům. Tento luxusní šampon dokáže vytvořit opravdu hustou pěnu s vynikající mycí schopností. Hlavní předností je však jednoduché a bezproblémové opláchování po umytí. Další nespornou výhodou je možnost použití šamponu jako aktivní pěny.
  • Aplikátor na pneumatiky Soft99 Pitasupo Tyre Dressing Sponge - vyroben z pěny střední hustoty, která dokáže absorbovat prostředky na pneumatiky různé konzistence, což zajišťuje rovnoměrný přenos přípravku na povrch pneumatiky. Pitasupo Tyre Dressing Sponge se díky svému profilovanému tvaru dokonale přizpůsobí pneumatikám jakéhokoli profilu a umožňuje přesnou práci i na těžko dostupných místech, jako jsou okraje ráfku nebo kontaktní zóna mezi pneumatikou a podlahou.
  • Autošampon Soft99 Perfect Foam Shampoo Type S - malé balení ultrakoncentrovaného šamponu obsahující aniontovou povrchově aktivní látku - superúčinný čisticí prostředek. Výrobek se ředí v poměru 1:100 (1 sáček na 1 litr vody), což zaručuje vynikající výkon.
  • Sada tekutých stěračů Soft99 Glaco Anti-Rain Glass Coat (110+100 ml) - díky kombinaci malých, ale pevných abraziv s měkkými částicemi je Glaco Compound ideálním pomocníkem na přípravu oken pro aplikaci tekutých stěračů a keramických ochran na okna. Glaco DX je nejnovější generací řady povlaků na sklo Glaco, která poskytuje špičkovou vodoodpudivost, snadnou aplikaci a ergonomii použití.
  • Čistič kol a pneu Soft99 Digloss Kamitore Wheel and Tire Cleaner (800 ml) - výkonný čistič pneumatik a ráfků, který účinně rozkládá a odstraňuje brzdový prach, dehet a další druhy nečistot. Navíc vytváří ochranný film, který zabraňuje opětovnému usazování nečistot. Je speciálně navržený pro bezpečné čištění mnoha typů pneumatik a ráfků, ideální také pro použití s kartáčem.
  • Kartáče na pneumatiky Soft99 Digloss Kamitore Tire Brush - sada speciálních kartáčů na pneumatiky s tvrdými a jemnými štětinami, které usnadňují odstraňování nečistot z pneumatiky. Více než 70 000 dvojitě vyztužených vláken kartáče je uspořádáno v síti, což poskytuje vysokou účinnost čištění i pro hluboce usazené nečistoty skryté v mezerách a bočnicích pneumatik. Pěnová špička poskytuje pevný úchop a usnadňuje tak práci.
  • Impregnace pneumatik Soft99 Digloss Black Devil Tire Wax (200 ml) - tekutý vosk na pneumatiky, díky kterému jsou pneumatiky až ďábelsky černé. Efekt silného saténového lesku vydrží až 2 měsíce a chrání pneumatiky před UV zářením a nečistotami. Přípravek zabraňuje blednutí a červenohnědému zbarvení pneumatik. Navíc je na vodní bázi, s karnaubským voskem, bez ropných rozpouštědel a s neutrální vůní.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Podobné články

Nové produkty ValetPRO
Rozšiřujeme naši nabídku o nové produkty značky ValetPRO, které byly uvedeny na trh minulý rok. Čeká na vás několik zajímavých novinek a optimalizace cen směrem dolů.
Celý článek
Nové produkty od ADBL
Velmi populární polská značka ADBL přinesla na světlo světa několik nových, zajímavých produktů. V souvislosti s doplněním novinek se podařilo i mírně snížit ceny.
Celý článek
Jsme zavaleni novinkami od Carbon Collective
Velké množství žhavých novinek od anglické, velmi populární značky Carbon Collective právě nově v prodeji. Desítky novinek pro ještě lepší mytí a ochranu.
Celý článek
Aktualizace značky Ewocar
Ewocar je malá detailingová značka z Litvy. Na sezónu 2024/2025 připravila a světlo spatří 5 novinek, které vám nyní musíme představit.
Celý článek

Komentáře k článku